۶۰ درصد جمعیت لرستان تحت پوشش برنامه تحول شهری قرار دارند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۶۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش برنامه تحول شهری قرار دارند.
مریم کوشکی در نشست ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد، از نحوه اجرای برنامه پزشک خانواده، اعضا کمیتههای هفتگانه آن و شرح وظایف هر کمیته و نظام سطحبندی، ارائه داد و اظهار کرد: طبق دستورالعمل ستاد اجرایی پزشک خانواده و نظام ارجاع، هر خدمت ارجاعی و نحوه پرداخت و سقف آن، مبتنی بر عملکرد فرد و بهصورت دو شیفت صبح و عصر، (از شنبه تا چهارشنبه، صبحها از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ و ۳۰ دقیقه) و (عصرها، از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه تا ۲۲ شب) و در روزهای پنجشنبه نیز (از ساعت ۷ تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه در شیفت صبح) و (از ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه تا ۲۰ شب در شیفت عصر)، خواهد بود.
وی تصریح کرد: از یک میلیون و ۸۸۳ هزار و ۸۳۵ نفر جمعیت استان، ۶۰ درصد جمعیت تحت پوشش برنامه تحول شهری قرار دارند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: طبق برآوردها و تأکیدات مقامات وزارتی، بیشترین تلاش باید روی اجرای برنامه مراقب سلامت باشد که(به ازای هر ۲۵۰۰ نفر، یک مراقب سلامت) و (به ازای هر ۴ هزار نفر جمعیت، باید یک پزشک) و در بحث دندانپزشکی نیز (به ازای هر مرکز جامع سلامت، یک دندانپزشک)، همچنین (به ازای هر هزار نفر یک بهورز) و (به ازای هر ۱۰ هزار نفر نیز یک تیم سلامت) در استان نیاز است.
کوشکی اضافه کرد: با توجه به جمعیت ۸۰۰ هزار و ۷۷۳ نفری، (جمعیت روستایی استان لرستان)، باید ۲۲۵ پزشک در مراکز روستایی ما شاغل باشند؛ که با اجرای طرح پزشک خانواده و جذب نیروی انسانی جدید، کمبود پزشک برای مراکز بهداشتی استان، مرتفع میشود.
وی از شروع و اجرای این طرح بهصورت پایلوت، در سه شهرستان دلفان و دورود و الیگودرز در استان و به مرور، در سایر شهرستانهای لرستان، خبر داد.
بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این نشست بر اجرای دقیق طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع با رعایت کامل دستورالعملهای اجرایی آن با برنامهریزی مناسب و سنجیدن تمام جوانب امر، تأکید کرد.
گفتنی است، در این نشست معاونین دانشگاه و دیگر اعضای ستاد، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص نحوه اجرای بهتر طرح و دیگر مباحث مربوطه، بیان کردند./ایسنا
/.انتهای پیام