پول طلا چیست/یادداشت پژوهشگر لرستانی در مورد حلقه گمشده اقتصادی ایران

0

به گزارش امید لرستان، پول طلا یعنی قرار گرفتن معیار و مبنای مبادلات و معاملات بر اساس طلا به جای پول های رایج در جهان را گویند این تبدیل مبنای مبادلاتی  محاسن فراوان و رافع خیلی از مشکلات امروزی اقتصادی می باشد، مهم ترین مشکل اقتصاد های دنیا تورم، نرخ بهره، بدهی،  سیستم ربی بانکها و… می باشد نظام پولطلا تمام این مشکلات را محو می‌کند در این نوشتار به این مسئله می پردازیم.

بانک های دنیا مبنا و اساس موجودیت شان، بر اساس خلق پول و انباشت آن در مراکز خود و مصرف نقدینگی در موارد سودآور (به هر راه و شکل ممکن) و به اشخاص خاص (ترجیحا ثروتمندان که توانایی مالی دارند و نه همه مردم)، می باشد که این باعث عدم تناسب تقسیم ثروت بصورت ناعادلانه  در بین افراد جامعه می شود، اینکار باعث ایجاد تورم میشود که فشار فزاینده این تورم به همه مردم وارد می شود و نفع آنرا کسانی میبرند که با خلق پول ثروتمند شده و منافعی کسب کرده اند.

نرخ بهره اساسا سودی است که از انباشت ثروت در بانک‌ها به صاحبان ثروت داده می‌شود که این سود از راه کسب بهره‌وری ایجاد نشده بلکه از اقدامات سوداگرانه به دست می‌آید و به مرور جامعه از یک نقش مولد به یک نقش سفته باز تبدیل میشود موتور محرکه این مسئله بانک‌ها هستند که به این اقتصاد سفته بازی بها می دهند، این داستان در کشور ما به صورت مزمن و حدود ۵۰ سال هست که ادامه دارد، خلق نقدینگی برای افراد و نهادهای خاص و هدایت این نقدینگی  توسط بانک‌ها صورت می گیرد، که عمدتا به سمت بازارهای غیرمولد مانند ارزهای خارجی، خودرو، مسکن و…. منتقل میگردد همچنین وجود قوانین بازدارنده تولید عملاً کشور را با بن ‌بست تولید و توسعه همه جانبه مواجه نموده است و جامعه صنعتی کشور را وارد رکود کرده است.

چاره کار چیست؟ همانطور که اشاره شد پولطلا با اجرای این نظام اقتصادی که شبیه ترین نظام اقتصادی به اسلام و احکام اسلامی است، مابه ازای تولید و ایجاد بهره وری خلق ثروت صورت می گیرد اولین اقدام جایگزین محصولات ((طلا)) به جای ((ریال)) می باشد.

نقدینگی به دو صورت پول و شبه پول موجود است، پول همان اسکناس در گردش بین مردم و نقدینگی کارتهای بانکی  است که روزانه مردم با ان مبادلات خود را انجام می دهند، شبه پول ثروت انباشته شده و راکد در بانک به نیت سود می باشد، بانکها و دولتها بخاطر عدم آزادسازی این پولها که بخش اعظم نقدینگی را تشکیل میدهد به این پولها بهره تعلق میگیرد، هرسال هم جهت عدم آزاد شدن این نقدینگی هم نرخ بهره بالاتر می رود و اقتصاد در رکود بیشتری فرو می رود.

در نظام پولطلا آن بخش پولی که نقدینگی در دست  مردم است، تبدیل به پولطلا می شود و تبدیل به سکه های طلا (سکه امامی و اجزای کوچکتر) می شود که بر مبنای آن معاملات صورت می گیرد، چون طلا ارزش ذاتی دارد جهت تبادل، حفظ ارزش ثروت، مبنای قیمت گذاری اجناس، مورد استفاده  قرار می گیرد می توان موسسات مالی (تحت نظارت دولت) به وجود آورد که سیستم شتابی انتقال مقادیر طلا را در فضای الکترونیکی را داشته باشند و مالکیت طلا را با همین کارتهای موجود بانکی انجام دهند، که با همین کارتهای عضو شتاب میتوان خرید، فروش، انتقال مالکیت طلا و … را بر اساس واحد طلا که بر اساس ((سوت)) انجام میشود برای افرادی که عدم تمایل به تبادل فیزیکی پولطلا را ندارند به صورت الکترونیکی انتقال صورت گیرد.

حال سوال مطرح می شود که آیا آنقدر طلا برای این تغییرات داریم؟ جواب بله می باشد، ذخیره طلایی بانک مرکزی ۱۲۲ میلیارد دلار می باشد که نقدینگی کشور 17 میلیارد دلار می باشد و  برای استقراض نظام پول طلا ۱۰ درصد از این مقدار کافی است برای تامین نیاز های بعدی هم می توان نفت را به ازای طلا فروخت مانند معاملات با ونزوئلا که بنزین صادر کردیم و شمش طلا وارد کردیم همچنین به ازای فروش نفت به دلار می توان با دلار کسب شده طلا خریداری و انباشت نمود، در مواقع عدم تعادل قیمتی در بازار شمش به سکه و بالعکس می تواند تعادل ارزش قیمت ها را در بازار حفظ نماید/ سید مصطفی دارابی

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند