همه نابودگرهای قبل تو سوء تفاهم بودند/ ۸ پروژه بزرگ لرستان که در زمان روحانی به فنا رفت

0

به گزارش امید لرستان، 8 سال گذشته یکی از تلخ ترین و خسارت بارترین سالهای حکمرانی یک دولت در تاریخ جمهوری اسلامی بود و در این بین پروژه های سازندگی و حیاتی لرستان، یکی از بزرگترین قربانی های نگرش فَشل و ناکارآمد حضرات تدبیری شد.

در این گزارش فقط 10 پروژه از بین انبوهی از طرح های راکد لرستان را انتخاب کرده ایم که جناب شیخ و تیم اقتصادی و عمرانی و اقتصادی آن ها را به فنا دادند.

شماره یک/پروژه مهم ریلی تاریخ لرستان

قطار دورود- خرم آباد-اندیمشک آرزویی دست نیافتنی تر از همیشه 

هوشنگ بازوند استاندار سابق لرستان سال 93 در مورد طرح ‌راه‌آهن دورود خرم‌آباد اظهار داشت: این پروژه از سال ۹۰ توسط مقامات عالی ‌رتبه کشور بدون هیچ‌ گونه طرح مطالعه‌ای کلنگ‌ زنی شد!

*این ادعای استاندار  سابق لرستان، مشخص نیست بر چه پایه علمی و کارشناسی بیان شده است؟   

وی بیان کرد: این موضوع از جمله کلنگ‌زنی‎های بوده که الان شاهد وضعیت فعلی آنها هستیم.

بازوند با بیان اینکه در نیمه سال ۹۲ پیگیری‌های خود را در این زمینه آغاز کردیم، ادامه داد: قرارداد طرح هفتم دی‌ماه سال گذشته بین وزارت راه و قرارگاه خاتم منعقد و با اعتبار 470 میلیارد تومان در ۱۶ دی‌ماه همان زمان ابلاغ شد.

استاندار لرستان با بیان اینکه طول مسیر این طرح زیرساختی و ویژه استان، ۱۱۴ کیلومتر بوده هزینه احداث هر کیلومتر آن را چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تا مرحله ریل‌گذاری برشمرد و تصریح کرد: روسازی این راه ‎آهن در بعضی مواقع بیشتر از زیرسازی آن هزینه‌بر است.

متاسفانه بیشتر گفته های استاندار سابق لرستان در حد وعده باقی ماند و  طرحی که زمانی با زیر یک هزار میلیارد تومان قابل ساخت بود بعد از گذشت 7 سال مشخص نیست با چند هزار میلیارد تومان ساخته می شود.

 

شماره دو /پروژه مهم ریلی  دورود-بروجرد

سرگردانی روئیای لوگوموتیوی در لرستان ادامه دارد

خط آهن دورود بروجرد نیز یکی از پازل های تکمیل راهبرد ریلی لرستان بود که کلنگ آن هم زمان با قطار دورود خرم آباد بر زمین زده شد اما همچون پروژه همسان خود در مرکز لرستان به حال خود رها شد.

شماره سه/پروژه آبی مهم سدسازی لرستان

معشوره 8 سال اسیر مافیای آب در وزارت نیرو
هوشنگ بازوند روز 23 آذر سال 92 ‘ اظهار داشت: اجرای پروژه سد معشوره برای رشد و توسعه استان لرستان بسیار ضروری است که متاسفانه به دلیل فرصت سوزی که در گذشته انجام شده و برغم کلنگ زنی طرح از سوی رییس جمهوری وقت و بازدید چندین باره مقامات ارشد دولت گذشته از این پروژه ، مجوز ماده 215 پروژه و قرارداد اجرای آن صادر و ابلاغ نشده است.

نماینده عالی دولت در لرستان با اشاره به پیگیری های انجام شده برای ابلاغ قرارداد اجرای این طرح، اظهار کرد: مقامات وزارت نیرو علت عدم ابلاغ قرارداد اجرای طرح را ، نداشتن توجیه اقتصادی پروژه عنوان می کنند.

به گفته وی، با اجرای این پروژه علاوه بر تبدیل 36 هزار هکتار از اراضی دیم منطقه به کشت آبی، زمینه برای تولید برق و همچنین مهار روان آب های خروجی از استان و توسعه صنعت گردشگری در لرستان فراهم می شود.

*استاندار لرستان در حالی مدعی فرصت سوزی دولت قبل می شود  که هم اکنون در تاریخ 10 آذر 1400 ، 8 سال فرصت سوزی توسط دولت متبوع جناب بازوند صورت گرفته است و هم اکنون مافیای ریشه دار وزارت نیرو به هیچ عنوان راضی به تخصیص مقدار آب اولیه نیست

حجت الاسلام مبلغی با بیان اینکه برای شهرستان کوهدشت و رومشکان تخصیص ۲۷۳ میلیون متر مکعب آب در دولت آقای احمدی نژاد، تصویب شده و هیئت دولت آن را تصویب کرده است گفت: متأسفانه تخصیص آب سد «معشوره» کاهش پیدا کرد، سپس مقداری اضافه کردند، ولی ناکافی است.

شماره چهار/بام شهر خرم آباد

ابر پروژه شهری لرستان که تبدیل به جنگل ارواح شد

یازده سال از کلنگ احداث یکی از جامع ترین مجتمع های تفریحی کشور در خرم آباد می گذرد اما این طرح ارزشمند پس از تحویل به دولت روحانی شاهد هیچ گونه پیشرفت و تکمیل عرصه ها نبوده است و تقریبا به حال خود رها شده استو فقط درخت است و درخت.

عناصر ویژه بام شهر که محصول فکر و ایده دهمرده استاندار دولت دهم در لرستان است به شرح ذیل می باشد؛ پارک بزرگ آبی در ارتفاع ۵۰۰ متری، رصدخانه مجهز و کم نظیر در کشور، بزرگترین نهالستان غرب کشور، مجهزترین گلخانه ایران، بزرگترین هتل اقامتی استان، ایستگاه و باشگاه آموزش  پاراگلایدر، مجتمع تحقیقاتی محیط زیست، رستوران و سالن همایش، مرکز تحقیقات منابع طبیعی، مجوعه اکواریوم و بانک ژن گیاهی، ساختمان مدیریت بحران استانداری، سکوهای پیک نیکی، باغ وحش و ایستگاه فراوری کود حیوانی، استگاه های پمپاژ گرانقیمت آب و چندین عرصه و فضای دیگر است.

شماره پنج/طرح ملی لرستان در حوزه ورزش

دهکده المپیک خرم آباد تبدیل به ورزشگاه 15 هزار نفری شد.

یکی از شگفتانه های دولت های یازدهم و دوازدهم در لرستان،  تبدیل دهکده المپیک ۲۵۲  هکتاری با ۶۰ زیر مجموعه به یک مجموعه ورزشی با ۲۶ عملکرد است که البته افتتاح بخش اصلی آن یعنی ورزشگاه مجموعه هم در هاله ای از ابهام قرار دارد و در آخرین اظهار نظر علی نبیان معاون وقت وزیر راه و شهرسازی استان، افتتاح کامل ورزشگاه را به سال جاری حواله داده است.

شماره شش/ورزشگاه بروجرد

گل به خودی در اجرای پروژه های ورزشی در لرستان

ورزشگاه ۱۵ هزار نفری «ولایت» بروجرد نیز یکی از طرح‌های ورزشی با سابقه در این شهرستان بوده که احداث فاز نخست آن از سال ۹۱ کلید خورده است و این در حالیست که به دلیل برخی مشکلات از جمله وجود معارض تا کنون عملیاتی نشده است.

پروژه ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بروجرد در سال ۹۱ و در زمینی به وسعت ۲۳ هکتار آغاز شد و این پروژه ورزشی در سه فاز پنج هزار نفری قرار است که در شهرستان بروجرد اجرا شود.

. شماره هفت/چهار خطه ازنا شازند

جاده ای برزخی با احتمال عروج به ملکوت!

مسیر ازنا شازند، از پرترددترین و پرحادثه‌ترین محورهای لرستان است؛ جاده‌ای که پس از گذشت سال‌ها از آغاز عملیات چهار خطه شدن آن، همچنان جان می‌گیرد.

جاده ازنا – اراک در ابتدا باهدف ایجاد ارتباط محلی بین شهرستان‌های ازنا و شازند ایجاد شد اما بعدها به دلایل مختلف ازجمله مسیر هموار و کاهش زمان سفر تبدیل به یک جاده ترانزیتی شده است به‌گونه‌ای که اکثر وسایل نقلیه عبوری از آن خودروهای سنگین بوده و همواره شاهد وقوع تصادفات ناگوار در این محور هستیم و تا به اکنون احداث آن در حاله ای از ابهام است.

 

شماره هشت/ برج های دو قلوی خرم آباد

ابتذال عمرانی با شوی ادامه دار جرثقیل ها

مجتمع بزرگ تجاری مسکونی کیو بعد از گذشت بیش از 7 سال دارای کمترین پیشرفت فیزیکی است پروژه ای که قرار بود 3 ساله افتتاح شود اما در پایان دولت تدبیر فقط 25 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طرح به حال خود رها شده است

دایه دار جذب سرمایه گذار این طرح، مسئولان استانی دولت تدبیر بودند و قرار داد آن با بهترین و روئیایی ترین شرایط برای شرکت معین کوثر و کم ترین بهره برای مردم خرم آباد بسته شد حال آن که صلاحیت اجرایی این شرکت هم مورد اشکال بود و به مرور این امر مشخص شد و نتیجه چیزی جز اضافه شدن یک پروژه نیمه تمام به لیست بلند بالای طرح های راکد و شعاری دولت تدبیر در لرستان نبود.

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند