عامل اصلی فلاکت در لرستان نمایندگان گذشته استان در مجلس بودند/ انتصاب مدیران ضعیف و بی انگیزه، لرستان را به نابودی کشانده است

1

دکتر محمد علیزاده در گفت‌وگو با امید لرستان اظهار کرد: شاخص‌های انتخاب لرستان به عنوان استان مفلوک کشور، مجموع نرخ بیکاری و تورم است که از سوی مرکز آمار ایران منتشر می‌شود.

وی افزود: متاسفانه استان لرستان نیز طبق آمار منتشر شده به عنوان استانی که بالاترین نرخ فلاکت در کشور را دارد انتخاب شده است.

این استاد اقتصاد دانشگاه لرستان بیان کرد: یک مثلث فلاکت وجود دارد که در سه ضلع آن، قوه مغننه، قوه مجریه و مردم هستند که در این جا مردم تکلیف قانونی ندارند، ولی دولت و مجلس در به ثمر آمدن وضعیت فعلی 100 درصد مقصر هستند و باید پاسخگو باشند.

علیزاده تصریح کرد: اگر نمایندگان ما در مجلس طی 10 دوره نمایندگی خود تنها بر اصل 48 قانون اساسی نظارت می‌کردند این وضعیت لرستان نبود، اما آن‌ها چون به دنبال انتصاب مدیران ضعیف و بستگان خود در بدنه اجرایی دولت بودند از وظیفه اصلی خود غافل شدند!

اقتصاددان لرستانی اظهار کرد: قانون تلنبار شده که توسط نمایندگان غیر متخصص به ثبت رسیده‌اند در کشور کم نداریم و همین نمایندگان حتی نتوانستند متعهد به وظایف خود باشند و در اجرای آن‌ها نظارت کنند.

فلاکت

وی گفت: امید مردم به مدیران و تصمیم گیران به حداقل رسیده و انتظار می‌رود مجلس جدید که در این راستا خود را دغدغه‌مند می‌داند، جدی تری ورود کنند و بر حسن انجام قوانین نظارت درست و دقیقی داشته باشند تا بتوانیم از بحران و رکود که در استان بیشتر از هرجای دیگری قابل مشاهده است، خارج شویم.

علیزاده با اشاره به این که قوانین ما در تضاد هستند، اظهار کرد: اگر نمایندگان ما از متخصصین مشاوره لازم را بگیرند و شورای مشورتی از بین دلسوزان و دانشگاهیان داشته باشند بهتر می‌توانند موفق عمل کنند و امید را بین مردم بازگردانند.

این اقتصاددان لرستانی به مسائل و مصائب حوزه مدیریتی در استان اشاره کرد و بیان داشت: هماهنگی لازم بین دستگاه های اقتصادی استان وجود ندارد و این نیاز به توجه و اهمیت بیشتر است تا بتوانیم با وحود همدلی بیتشر روند توسعه با شتاب بیشتر حرکت کند.

 

وی افزود: موافق به جد حضور زنان و جوانان در عرصه‌های مدیریتی هستم، ولی نمی‌دانم چرا بانوانی که در انتصابات لرستان مسئولیت می‌گیرند فاقد قدرت، توان، دانش و بینش مدریتی هستند و این‌ها نیز به خود همین مردم ضربه می‌زند و از عوامل به وجود آورنده وضعیت فعلی هستند.

علیزاده با تاکید بر این که باید مدیران قوی در استان منصوب شوند و بتوانند تک به تک مشکلات استان را با ابتکار عمل خود حل کنند، گفت: وقتی کارخانه سیمان خرم آباد که از سال 1384 تاکنون درگیر مشکلاتی بوده و افتتاح نشده مزید بر ناتوانی مسئولان استان است که ظرفیت به این مهمی با حجم فروانی از سهامدار را معطل گذاشته‌اند.

وی اظهار کرد: همت، عزم جدی، مدیریت جهادی، دیدن منافع مردمی را از ویژگی‌های مدیران واقعی است که لرستان به شدت تشنه چنین افرادی است ولی عمدتاً افرادی حضور دارند که هیچ کدام از این‌ها را ندارند.

/.انتهای پیام

1 نظر
  1. ش می گوید

    اولین شرط مدیریت انقلابی بودن و توانمندی و کارآمدی است. اما متاسفانه دولت با انتخاب مدیران ضعیف و بی اعتقاد به مبانی انقلاب به خون شهدا و توسعه استان ضربه می زنند. مخصوصا با انتخاب زنان ضعیف و بله قربانگو.
    اگر قرار است از مدیران زنان حمایت شود زنان با سواد و متعهد و متدین زیادی در بدنه دولت و دانشگاهها داریم. چرا از مدیریت اینها استفاده نمی شود ؟

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند