سیمای عمرانی خرم آباد شبیه شهرهای جنگ زده کشور عراق/ انفعال طلبکارنه دولت تدبیر یقه عمران شهری مرکز لرستان را گرفت

به گزارش امید لرستان، سیمای عمران شهری خرم آباد نسبت به بسیاری از مراکز استان ها یک چشم انداز نا امید کننده دارد داستان تکراری خیابان های پر از چاله، آسفالت بدتر از جاده خاکی، معابر غیر کارشناسی کم عرض،پل های کوچک همیشه در حال تعمیر، گره های ترافیکی، نبود پیاده روی مناسب، ناکارآمد بودن سیستم حمل و نقل عمومی و ده ها مشکل ساختاری دیگر، همه و همه نیازمند عزمی فراتر از امکانات شهرداری خرم آباد است
دولت نهم و دهم به لطف سفرهای استانی و بازدید های میدانی وزرا و کارشناسان ارشد و لمس کمبودهای لرستان،عمق محرومیت منطقه را در زمینه های مختلف اقتصادی، عمرانی، اجتماعی و غیره تا حدی درک کرد و یکی از موضوعاتی که به شکل رسمی دولت قبل در آن ورود پیدا کرد بحث عمران شهری خرم آباد و تلاش برای برطرف کردن عقب ماندگی های تاریخی مرکز استان بود.
احداث چندین پل روگذر و تخریب، طراحی و بازسای چندین پل ارتباطی و طراحی و اجرای چندین زیر گذر، گوشه ای از مداخلات مثبت دفتر فنی استانداری سابق در شهر خرم آباد بود که توانست گوشه کوچکی از حجم عقب ماندگی های تاریخی عمران شهری خرم آباد را جبران کند هر چند در بعضی موارد کار کارشناسی و طراحی و اجرای دقیقی روی بعضی از پروژه ها انجام نشده بود اما به هر نحو قدمی برای حل مشکلات برداشته و گره هایی باز شد.
دولت روحانی با شعارهای پر طمطراق 8 سال زمام امور اجرایی کشور را بر عهده گرفت مدت مدیدی که از دیدگاه هر عقل سلیمی زمان کافی برای قوام اقتصادی، اجتماعی و سیاسی مملکت است فرصتی که شهر خرم آباد به عنوان یکی از کانون های محرومیت تاریخی در حوزه عمران شهری می توانست از مواهب آن استفاده کند اما متاسفانه در این دوره کمترین حمایت از شهرداری مرکز لرستان نشد.
طبق قانون همه امور عمرانی شهری بر عهده شهرداری است اما با توجه به فقر مالی و کمبود درآمد شهرداری خرم آباد از محل فروش تراکم و دریافت عوارض، و فاصله معنادار با دیگر مراکز استان ها، این دولت ها هستند که باید برای جبران فاصله و کمبودها مداخله مستقیم داشته باشند و تا جایی که لازم و ممکن است برای حل مشکلات شهری پروژه تعریف کنند و در بحث طراحی و ساخت و ساز ورود پیدا کنند همانند کاری که دولت قبل تا حدی ضرورت آن را درک کرده بود.
متاسفانه در طول 8 سال گذشته دولت تدبیر و امید کمترین میل و عزمی برای حل مشکلات شهر خرم آباد از خود نشان نداد و نتیجه آن شده است که سیمای عمرانی شهر خرم آباد متفاوت با دیگر مراکز استان هاست؛ شهرداری که خود درگیر مسایل و ناکارآمدیهای ساختاری خود است که در جای خود باید به آن پرداخت.
خلاصه عملکرد دولت روحانی در شهر خرم آباد را می توان در عبارت “انفعال طلبکارانه” خلاصه کرد شیوه مدیریتی که در مقابل مشکلات و گرفتاری های اساسی خود را به بی تفاوتی می زند و دیگران را متهم می کند و نتیجه این نوع نگرش در مرکز لرستان سبب شده است که سیمای عمرانی شهر به ویژه آسفالت خیابان ها و معابر، شبیه شهرهای جنگ زده کشورعراق باشد.
دولت های یازدهم و دوازدهم در طول 8 سال گذشته پروژه،طرح و حتی یک پیاده رو هم برای شهر بزرگ اما محروم خرم آباد تعریف نکرد البته در مقطعی و در سیل ویرانگر سال 97 بنا بر وظیفه ذاتی ورود پیدا کرد اما همه تلاش دولت روحانی در آن مقطع جبرانی بود و کار جدیدی انجام نشد.
/.انتهای پیام