جلوی بدعت گذاری را گرفتیم/ ۱۷ نفر از عوامل اصلی برنامه دستگیر و روانه زندان شدند

0

به گزارش امید لرستان، همزمان با شب عید فطر، شهروندان منطقه فلک‌الدین خرم‌آباد شاهد اجرای برنامه‌ای بودند که نه تنها عوامل برگزارکننده هیچ‌گونه پروتکل بهداشتی را به جهت شیوع کرونا رعایت نکرده بودند، بلکه با اجرای حرکات موزون و رقص‌های مختلط موجب تالم روحی مردم نیز شدند.

اگرچه عموم مردم منطقه با انجام اقداماتی خودجوش آمرانه و همچنین اطلاع‌رسانی به نیروهای انتظامی و امنیتی تلاش کردند که این برنامه انجام نشود، اما در نهایت برنامه موردنظر با حضور برخی افراد بومی و غیربومی در فضای آزاد برگزار می‌شود و در نهایت دانس مختلط شبانه با دخالت پلیس ساعت ۲۳:۳۰ خاتمه می‌یابد.

شهروندان و مردم مطالبه‌گر شهرستان ضمن انتقاد از عملکرد دیرهنگام نیروی انتظامی به جهت جلوگیری از برگزاری چنین برنامه‌ ضداخلاقی، ترویج این نمونه کارها را فتح بابی برای دیگر افراد برای برگزاری جشن‌های مختلط غیراخلاقی در روزهای آینده می‌دانند و از مسوولان امنیتی و انتظامی استان انتظار دارند پیش از وقوع حادثه فکر پیشگیری کرده تا شاهد بروز چنین ضدارزش‌هایی در سطح جامعه نشویم.

در همین راستا و بنا بر رسالت خبرگزاری امید لرستان جهت پیگیری مطالبات مردمی، گفت‌‌وگویی با سرهنگ عباس دولتشاهی فرمانده انتظامی خرم‌آباد انجام دادیم که شرح آن را در ذیل می‌خوانید.

فرمانده انتظامی خرم‌آباد با بیان اینکه اقدامات لازم در برخورد با متخلفان این برنامه به‌موقع انجام شد، افزود: در همین راستا نیز ۱۷ نفر دستگیر شدند

وی بیان داشت: نیروی انتظامی به محض اطلاع به متولیان برنامه تذکرهای لازم داده شد، با این وجود ۱۷ نفر از عوامل برگزارکننده پس از عدم تمکین دستگیر و با هماهنگی مراجع قضایی بازداشت شدند.

دولتشاهی با بیان اینکه هم‌اکنون پرونده در بخش پلیس امنیتی در حال پیگیری است، گفت: موضوع در اداره امنیت اخلاقی استان همچنان باز بوده و پیگیری‌های لازم در حال انجام است.

فرمانده انتظامی خرم‌آباد در پاسخ به انتقاد شهروندان مبنی بر دخالت دیرهنگام پلیس، بیان داشت: باید برای این موضوع‌ها هماهنگی قضایی و رعایت حقوق شهروندی در دستور کار باشد، ضمن اینکه بررسی مجوزها لازم بوده و عوامل و مجریان اصلی برنامه نیز شناسایی و برخود شوند.

وی ادامه داد: بایستی مشخص شود افراد شرکت‌کننده در این برنامه با دعوت و مجوز چه اشخاصی حضور پیدا کردند، متولی موضوع چه کسی بوده و مجریان اصلی چه کسانی هستند.

دولتشاهی با تاکید بر فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی‌‌ها در جهت رعایت خط قرمزها و جلوگیری از تخطی‌ها، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم به افراد که به هر نیتی، قصد تخریب چهره فرهنگی شهر را داشته باشند، ضمن اینکه در صورت بروز تخلف شناسایی و برخورد قاطع نیز اعمال خواهد شد.

فرمانده انتظامی خرم‌آباد، با بیان اینکه اقدامات خوب و بازدارنده‌ای در خصوص این برنامه مختلط صورت گرفته، افزود: تمام تلاش بر این بوده که حق و حقوق شهروندان نیز رعایت شود و جلوی بدعت گذاری را گرفتیم.

وی با تاکید بر اینکه کار فرهنگی برخورد متناسب با خود را می‌طلبد، افزود: باید به نحوی با ظرافت در این موضوع‌ها کار کرد تا خوراک لازم به معاندین نظام و رسانه‌های بیگانه داده نشود.

دولتشاهی، اقدامات پلیس را سنجیده، به‌جا، به‌موقع و مقتدرانه دانست و خاطرنشان کرد: این اقتدار توام با مشروعیت و مقبولیت است و نه توام با بی‌رحمی، باید شرایط را درک و اجازه داد تا برخوردها دقیق، منصفانه و قانونی انجام شود.

 

انتهای پیام/

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند