بی خیالی مسئولین در لرستان رکورد زد/ ۱۴ سال گذشت و ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم آباد ساخته نشد

0

به گزارش امید لرستان، دهکده المپیک ۲۵۲ هکتاری لرستان با ۶۰ زیر مجموعه در دولت روحانی به یک مجموعه ورزشی 15 هزار نفری  با ۲۶ عملکرد تبدیل شد که بخش اصلی مجموعه یعنی ورزشگاه 15 هزار نفری بعد از گذشت 14 سال 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مجموعه های دولتی استان، ناتوان از تامین اعتبار 25 میلیارد تومانی تکمیل طرح می باشند.

پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری در حالی پس از 14 سال تکمیل نشده است که هلدینگ آرین سازه مالک خیبر از مسئولین بی خیال استان لرستان درخواست کرده است که طرح را به این مجموعه تحویل دهند تا به سرعت برای تکمیل ان اقدام کنند.

احداث دهکده المپیک می توانست نقطه عطفی در ورزش لرستان باشد اما دولت تدبیر با تقلیل و کوچک کردن پروژه و تاخیر بسیار در تکمیل و افتتاح مجموعه، فرصت تاریخی را از ورزشکاران لرستانی و علاقمندان این عرصه گرفت و یکبار دیگر اثبات کرد که دولت حسن روحانی دولت کارهای بزرگ نبوده و نیست.

 

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند