برپایی مرکز آموزش مدافعان سلامت

به گزارش امید لرستان، اولین مرکز آموزش و پایگاه مدافعان سلامت در راستای آشنایی و خودنگهداری از ویروس کرونا و آشنایی هر چه بیشتر با ترکیبات مواد شیمیایی برای پاکسازی و ضدعفونی معابر عمومی شهری و روستایی به همت قرارگاه مردمی امام خامنه ای تجهیز و با حضور برخی از مسئولین به بهره برداری خواهد رسید.
محمد کریم خورشیدوند مسئول قرارگاه مردمی امام خامنه ای در گفتگو با خبرنگار امید لرستان اظهار داشت: جذب، سازماندهی، تجهیز، آموزش های تخصصی توسط دانشگاه علوم پزشکی، شبکه بهداشت و کادر درمانی قرارگاه و تجمیع ظرفیتهای مردمی، از اولویت برنامه ها جهت تقسیم کار و امدادرسانی و پاکسازی مناطق شهری و روستایی خواهد بود.
به گفته خورشیدوند تعداد ۱۰ گروه جهادی قرارگاه تاکنون تجهیز و در چندین عملیات پاکسازی و مبارزه با کرونا ویروس مشارکت داشتهاند.
وی در پایان به فعالیت های خواهران جهادی قرارگاه در راه اندازی خط تولید ماسک خانگی با رعایت مسائل بهداشتی، ایزوله و بسته بندی اشاره کرد و از همه خیرین و مسئولین جهادی که قرارگاه را یاری می دهند تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام/
/.انتهای پیام