بررسی وعدههای حسن روحانی به مردم
به گزارش امید لرستان، سی ام اردیبهشت سال 96 بعد از یک انتخابات پرهیجان سرانجام حسن روحانی که نتوانسته بود در دولت یازدهم موفقیت مطلوبی داشته باشد، ولی به زعم تبلیغات فزاینده به عنوان پیروز انتخابات ریاست جمهوری برای دومین دور خود موفق به ورود به ساختمان نهاد ریاست چمهوری شود.
حبیب الله خجسته پور که در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نقش لیدری ستاد روحانی در لرستان را عهده دار بود، این بار در انتخابات ریاست جهوری دوازدهم که در قامت معاونت سیاسی امنیتی استانداری و رئیس ستاد انتخابات استان حاضر شده بود، بعد از پایان انتخابات آرای روحانی را در استان 455 هزار و 277 رای عنوان کرد.
کسب این تعداد آرا در نوع خود جالب به نظر می رسید، چرا که روحانی نتوانسته بود حتی وعدههایی که خود در سفرهای قبلی به مردم استان داده بود را محقق کنند و بسیاری از مردم عملکرد او را در استان و مجموعه مدیرانش را بسیار ضعیف میدانستند.
عدم احداث کارخانه لاستیک سازی، ناتوانی در احداث فاز چهارم کارخانه سیمان دورود، عدم احداث سد معشوره، عدم حل مشکلات احداث کارخانه خمیر مایه دورود، ناتوانی در احیا کارخانه چرم و پوست، عدم احداث کارخانه های سنگ بری مدرن، عملی نکردن وعده منطقه اقتصادی خرمآباد، ناتوانی در ایجاد فرودگاه بروجرد و راه آهن این شهر همچنین ایجاد منطقه اقتصادی بروجرد تنها بخش هایی از وعده های به سر انجام نرسیده حسن روحانی بود که در سال 1393 به مردم لرستان داده بود ولی با این حال نیز توانست مردم استان را مجاب کند که در انتخابات 96 برای بار دوم به او اعتماد کنند.
اعتماد مجدد مردم به روحانی و دولت مردانش بیش از هر استان دیگری برای لرستان تبعات فراوانی داشت، از عدم حل بیکاری که از آن به عنوان کابوس وحشتناک بسیاری از مردم لرستان یاد می شود تا تورم افسار گسیخته، مشکل ازدواج جوانان و سایر معظلات اجتماعی مهم ترین دغدغههای مردم استانی بود که مجبور شدند تا 1400 روحانی و مدیرانش را تحمل کنند.
سخنان پر هیجان و امیدبخش حسن روحانی در زمان انتخابات ریاست جمهوری، که باعث شده بود جوانان به خیال واهی حل معضلات خود بیش از هر قشر دیگری گرد او جمع شوند و به او اعتماد کنند، اما اکنون تنها چیزی که عایدی آنها شده ایستادن در صف انبوه بیکاران در استانی هستند که سرشار از توانمندی، ظرفیت و مواهب بی نظیر خدادادی است و اگر همتی جهادی صورت میگرفت، لرستان میتوانست با بهره بردن از جوانان خلاق و توانمند گوی سبقت توسعه را از سایر استانها بگیرد.
روحانی معتقد بود برنامهاش نجات اقتصاد کشور است. بیکاری، گرانی، آشفتگی، ناامیدی، نسبت به فردای نامشخص نسل جوان را دغدغه خود میدانست که برای حل آنان به میدان آمده بود و هدف خود را بازگشت ثبات و آرامش به کشور می دانست که با تدبیر و برنامه و امید امکانپذیر است ولی به زعم کارشناسان لرستان با آمار واقعی شاهد کمترین میزان توسعه در دولت روحانی بود.
در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 روحانی معتقد بود اگر بار مسئولیت بر دوش او قرار بگیرد، منزلت را هم به زنان برخواهم گرداند، ولی در همین دوران ریاست جمهوری به عنوان مثال زنان در دلفان به میدان محل کارگران روز مزد آمدند تا بتوانند معاش خود و خانواده شان را تامین کنند!
وی معتقد بود که اگر من اگر اشتباه کردم، باصراحت در برابر ملت عذرخواهی میکنم…ولی در طول مدیریت او نه تنها جامعه و مردم آرامش ندیدند؛ ولی عذر خواهی هم صورت نگرفت و کرامت هم به مردم باز نگشت.
میلاد سمیعی| امید لرستان
/.انتهای پیام