جهت رهایی از فلاکت، مسئولان لرستان برای سرمایه گذاران جذبه ایجاد کنند/ ابتکار مدیریتی راه‌گشای عبور از این شرایط است

0

ایرج عبدی در گفت‌و‌گو با امید لرستان اظهار کرد: بیکاری جمعیت به همراه شاخصه‌های سلامت، تورم و موارد دیگر در لرستان یک موضوع جدی و نگران کننده است  که باید منجر به تلاش بیشتر برای رفع آن‌ها از سوی تصمیم گیران شد.

وی افزود: انتخاب لرستان به عنوان استان فلاکت زده در کشور، دلایل گوناگونی دارد که به علت‌های گذشته و عدم سرمایه گذاری جدید در استان رخ داده است.

نماینده سابق مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: این که لرستان نباید به شیوه تهران و استان‌ها توسعه یافته اداره و مدیریت شود، یک باور واقعی است، ولی باید راهکارهای قانونی اندیشیده شود که بتوان با انجام آن‌ها از بحران پیش رو خارج شویم.

عبدی تصریح کرد: رشد اقتصادی تهران با  لرستان متفاوت است چون در آنجا برای سرمایه گذار ممکن است سوددهی بیشتر از لرستان باشد که برای همین کار باید مسئولان در استان جذبه ایجاد کنند و این با حرف و سخنرانی ایجاد نمی‌شود.

وی با  اشاره به این که قوانین دست و پا گیر برای توسعه لرستان به یک مانع تبدیل شده‌اند، بیان کرد: دولت باید در راس و سیستم مدیریتی در استان، مشوق‌هایی ایجاد کنند که هر سرمایه گذار حاضر باشد در لرستان، دست به کار تولیدی و یا اقتصادی بزند.

نماینده سابق مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مدیریت فعلی استان مدیریت بخشنامه‌ای است و تا وقتی که به روش بخشنامه عمل کنیم طبلیعتاً نمی‌توانیم رو به جلو حرکت کنیم، ولی اگر ابتکار مدیریتی داشته باشیم که در آن به قوانین نیز عمل کنیم، می‌توان دست به اقداماتی بزنیم که در لرستان منجر به تحول و رشد اقتصادی شود.

عبدی با تاکید بر فلاکت به وجود آمده در لرستان، گفت: این بحث فلاکت می‌تواند به اهرمی برای فشار مدیران استان به مسئولان بالا دستی باشد که از طریق آن بتوانند برای استان امتیاز بگیرند و از این وضعیت خارج و خود را به حد استاندارد و متوسط کشوری برسانند.

وی افزود: شاخصه‌های فلاکت چون بر اساس معیارهای کشوری  و آمار منابع رسمی است، طبیعتاً درست به نظر می‌آید و عذر بهانه‌ای در آن برای عدم پاسخگو بودن به مردم مشاهده نمی‌شود.

 

 

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند