انقلاب اسلامی به‌گونه‌ای ظهور کرد که وحدت حوزه و دانشگاه را نشان دهد

0

در ششمین برنامه مجازی شب‌های انقلاب، محمد سیف زاده به تشریح حکومت پهلوی پرداخت و از جزئیات روند اداره کشور در این دوره پرده برداشت.

وی که در برنامه گذشته به حضور نیروهای صهیونیستی و وهابی در ایران و لرستان اشاره کرده بود، در این بخش از اقدامات روحانیون لرستانی از جمله آیت‌الله جزایری جهت سرکوب کردن این افراد سخن گفت.

این محقق و پژوهشگر لرستانی با بیان اینکه قبل از انقلاب وهابیت در بخش‌های غربی و شرقی لرستان حضور داشتند، افزود: به هدایت شهید مدنی این افراد از استان اخراج و سرکوب شدند.

سیف‌زاده با بیان اینکه حمایت از اقشار مستضعف همواره مورد انتقاد شاهان بود، گفت: در دوره پهلوی دوم تقابل بین علم و دانش با حوزه علمیه را شاهد بودیم، با این وجود افراد زیادی همچون شهید مدنی و عیدی در خرم‌آباد تلاش زیادی برای برقراری ارتباط بین این دو بخش کردند.

وی ادامه داد: در فیلم‌های زمان پهلوی شاهد بودیم که قرآن تنها در قبرستان.ها و برای مردگان تلاوت میشد، حال اینکه با پیروزی انقلاب امام راحل فرمودند قرآن برای زنده‌ها است.

سیف‌زاده به فرمایش امام راحل مبنی بر ازدیاد مشروب فروشی‌ها نسبت به کتاب‌فروشی‌ها در زمان پهلوی اشاره و خاطرنشان کرد: رژیم پهلوی به همراه دشمنان خارجی تلاش می‌کردند فرهنگ اصیل ایرانی را به انحراف ببرند، کمااینکه در حال حاضر نیز به دنبال ادامه این کار در ایران هستند.

پژوهشگر و محقق لرستانی با بیان اینکه به دانشجوهای زمان پهلوی گفته میشد که مذهب در مقابل علم قرار دارد، افزود: در همین راستا امام فرمودند:ضربه‌ای که از آخوندهای درباری خوردیم از دشمنان نخوردیم.

سیف‌زاده اظهار داشت: بر همین اساس فرهنگ انقلاب اسلامی به‌گونه‌ای ظهور کرد که وحدت حوزه و دانشگاه را نشان دهد.

روزها و شب‌های دهه‌فجر پر از خاطرات تلخ و شیرین است، تلخ از این نظر که افرادی جان خود را از دست دادند تا انقلاب به پیروزی برسد و شیرین از این جهت که ظلم و ستم حکومت شاهنشاهی به پایان می‌رسد.

در ادامه برنامه حاتمی از مبارزان انقلابی در لرستان به بیان خاطراتی از حضور در راهپیمایی‌های علیه رژیم شاه پرداخت و اظهار داست: زمانی که انقلاب به پیروزی رسید مشغول خدمت سربازی بودم.

وی با بیان اینکه صبح در پادگان و عصر در تظاهرات شرکت می‌کردم، افزود: شعارمان در اوایل تنها صلوات و تکبیر بود، ضمن اینکه شهید رحیمی در هدایت تظاهرات‌ها نقش بسزایی داشت.

این مبارز انقلابی با بیان اینکه به دلیل پخش اعامیه‌های سخنان امام خمینی(ره) از سربازی فرار کردم، افزود: با این وجود پدرم احساس نگرانی می‌کرد و از این رو اصرار به برگشت من به پادگان را داشت.

حاتمی با بیان اینکه با بتزگشت به پادگان فعالیت‌های انقلابی خودم را همچنان ادامه می‌دادم، گفت: ظهر یکی از روزهای بهمن‌ماه بود که ارتش اعلام بی‌طرفی کرد و در حمایت از مردم برخواست.

وی با بیان اینکه بر اساس فرمایش امام راحل مبنی بر حفظ پادگان‌ها، گفت: از این رو چندین نیرو را برای حفاظت از پادگان قرار دادیم، ضمن اینکه سنگرهایی را برای امنیت پادگان‌ها ایجاد کرده بودیم.

یکی از برکات انقلاب اسلامی، تربیت افراد در حوزه‌های مختلف علمی است، به‌گونه‌ای که پس از انقلاب اسلامی شاهد رشد چشم‌گیر کتاب‌ها و مقالات توسط نخبگان جوان ایرانی هستیم.

رشنو یکی از این جوانان مستعد در لرستان است که در جشنواره‌های مختلف علمی مقام‌ها و عناوین برتری را به خود اختصاص دادهداست.

وی در سال‌های ۹۲ و ۹۳ حائز رتبه‌های برتر کشوری شده، ضمن اینکه در جشنواره جهادگران علم و فناوری نیز خوش درخشیده است.

این جوان کارآفرین لرستانی که در زمینه تجاری‌سازی اختراعات فعالیت‌‌های موثری داشته، اظهار کرد: تاکنون ۱۶ اختراع کاربردی در زمینه‌های برق و الکترونیک ثبت کرده‌ام‌.

رشنو با اشاره به ساخت سیستم پایش‌گر دیجیتال کمباین، بیان داشت: توسط این دستگاه کیفیت برداشت کمباین به صورت آنلاین به مراکز جهاد ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه بهبود عملکرد محصولات برای سال‌های آینده از مزایای دستگاه است، افزود: با سیستم پایشگر کمیت و کیفیت محصولات برای سال زراعی بعد را مشخص و بر اساس آن برنامه‌ریزی می‌کنیم.

اختراع سیستم موتور آزمایشگاهی برای قطع جریان برق‌گرفتگی از دیگر اختراعات رشنو است که به آن اشاره می‌کند.

وی با اشاره به ساخت سیستم کنترل هوشمند، بیان داشت: توسط این دستگاه‌ها می‌توان فضای کارگاه‌ها و کارخانه‌ها را کنترل کرد.

رشنو، کاربردی شدن طرح‌ها با روش‌های نوین را هدف تجاری کردن اختراعات عنوان و تصریح کرد: با علاقه ایده‌ها را دنبال می‌کنم و انگیزه دارم که اختراعات را برای کشور به کار بگیرم که از طریق تجاری کردن می‌توان اشتغال را به حداکثر رساند.

مساجد و محلات از جمله مراکزی بودند که در هدایت مردم برای پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشتند.

علی وحیدی از فعالان مسجدی در زمان انقلاب است که در مسجد مدنی خرم‌آباد فعالیت قرآنی و فرهنگی انجام می‌داده است.

وی با اشاره به سخنرانی آیت‌الله شاهرخی در مسجد مدنی و بیان روشنگری‌های دوران پهلوی برای مردم، گفت: جلسات بحثی برای آگاهی‌بخشی مردم در مساجد برگزار می‌شد.

وحیدی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب همراه شهید رحیمی در مساجد حضور پیدا می‌کردیم، گفت: ماه رمضان جلسات سخنرانی برگزار می‌شد و آرمان‌هایانقلتب برای مردم تشریح داده م‌یشد.

این مبارز انقلابی به حادثه هجوم منافقین به ژاندارمری خرم‌آباد اشاره و تصریح کرد: با وجود اقدامات زیاد اما برخی از افراد اقدام به غارت ژاندارمری کردند و اسلحه و مهماتی را با خود بردند.

انتهای پیام/

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند