افزایش ۹۸ درصدی تماس‌های مردم لرستان با پلیس ۱۱۰

0

به گزارش امید لرستان، حسین نجفی امروز در جمع خبرنگاران گفت: در بررسی‌های به عمل آمده در یک ماهه آذر سال جاری بیش از58 هزار و 700 نفر از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفتند که در مقایسه با مدت مشابه سال قابل شاهد رشد 98 درصدی ارتباطات مردمی با این پلیس بوده‌ایم.

وی افزود: 57 هزار و 408 تماس‌ها با این مرکز قابل پیگیری و منجر به عملیات انتظامی و  یک هزار و 200 تماس با راهنمایی و ارشاد پلیسی و قضائی خاتمه یافتند که در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل شاهد افزایش 63 درصدی تماس‌های منجر به عملیات هستیم.

معاون عملیات انتظامی لرستان عنوان کرد: افزایش تماس‌های مردم و امدادخواهان با پلیس 110 حاکی از ارتقاء سطح آگاهی مردم از عملکرد این پلیس و افزایش حس اعتماد آنان و همچنین نشان از تعامل سازنده پلیس با مردم دارد، به طوری که در یک ماهه اخیر بیش از 83 درصد شهروندان از عملکرد پلیس لرستان اظهار رضایت‌مندی کردند.

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند