اسدآبادی خرم آباد بهشت آسیب های اجتماعی/ چرا استاندار لرستان بی اعتنا به مشکلات محله حاشیه ای شهر است/ دریافت بودجه ملی ساماندهی منطقه محروم، لنگ ناز و نوز مسئولان استان

1

به گزارش امید لرستان، منطقه اسد آبادی یکی از محله های با سابقه و سنتی شهر خرم آباد است و با 24 هزار نفر جمعیت، سابقه شهر نشینی در آن به 80 سال قبل باز می گردد. از دیرباز ساکنان اصیل آن به حسن شهرت معروف بوده و هستند و منطقه بیش از 300 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

مسئله ای که این محله را در شهر خرم آباد خاص کرده است از یک طرف فقر و بیکاری و گسترش تجارت خرده فروشی مواد و از طرفی بی تفاوتی مسئولین به مشکلات منطقه در طول نیم قرن گذشته است و علی رغم اینکه تعداد قابل توجهی از ساکنین محل متدین و شهدای فراوانی را تقدیم کشور کرده اند اما مهاجرت افراد غیر بومی خلافکار و مشکلاتی که در بطن منطقه وجود دارد اسدآبادی را تبدیل به کلونی و کمپلکس آسیب های اجتماعی کرده است.

 

وجود چنین مشکلات اساسی و بنیادین، عزم جدی مسئولین را برای چاره اندیشی باید صد چندان کند به ویژه آن که محله سالهاست بهشت امن خرده فروشان مواد مخدر است  و نگارنده خود از نزدیک شاهد فروش آسان مواد مخدر به شیوه دستفروشان کنار خیابان، در یکی از کوچه های اسدآبادی بوده ام و این موضوع را هم باید در نظر داشت که علت حبس 70 درصد بزهکاران در زندان، موضوع مواد مخدر است.

در همین راستا سردار ناصر اصلانی معاون امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی با سفر به شهر خرم آباد در سال 99 از نزدیک با مشکل بزرگ خرده فروشی مواد مخدر در منطقه آشنا و قرار بر این شد که طرح کامل و چند وجهی ساماندهی منطقه اسدآبادی برگرفته از طرح محله شهید هرندی نژاد تهران در خرم آباد اجرا شود.

بنا بر این بود که طرح توسط شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که ریاست آن بر عهده استاندار لرستان است تکمیل و برای دریافت بودجه به تهران ارسال شود اما متاسفانه با کم کاری استانداری این طرح هنوز کامل نشده و به دست تهران نرسیده است.

 

هرچند معمولاً سال مالی ادارات از برج ۳ شروع می شود و پرداختی بودجه از برج ۳ به بعد می باشد اما تشکیل جلسات ، بررسی طرح پیگیری و ارسال سریع آن باعث می شود که مسئولین کشوری نسبت به اختصاص بودجه برای استان انگیزه بیشتری داشته باشند.

طبق دستورالعمل مصوب ستاد ملی مبارزه با مواد مخدر ذیل تبصره ۲ حضور تمام اعضای جلسه اعضای شورا در جلسات الزامی می باشد و در صورت عدم امکان نمایندگان معرفی شده باید حداقل در سطح معاون و به عنوان نماینده مطلب و تام الاختیار در جلسات معرفی شوند در این مجموعه حضور نماینده اعضای هر دستگاه اجرایی استانی در جلسات شورا در طول سال نباید بیشتر از ۲ جلسه باشد یعنی به جهت مهم بودن موضوع، مدیران ارشد استان باید در چنین جلساتی حضور داشته باشند تا تصمیمات کارگشایی به فوریت گرفته شود.

در صورتی که یک سال و چند ماه اخیر نماینده استانداری در جلسات شرکت کرده و استاندار در این جلسات حضور نداشته است؟.

طبق دستورالعمل تبصره ۲ بخش ۲ جلسات شورا با حضور استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان رسمیت دارد. در صورتیکه استاندار لرستان در طی این مدت در جلسات شرکت نکرده و طبق قانون جلسات شورا رسمیتی نداشته است.

طبق آمارهای قوه قضاییه تقریباً ۷۰ درصد مجرمین زندانی به صورت مستقیم و غیر مستقیم به واسطه بحث مواد مخدر در زندان به سر می‌برند؛ البته تاثیرات سوء اجتماعی و مالی و فرهنگی و امنیتی این قضیه امری آشکار است. سوال اساسی اینجاست که چرا آقای استاندار علی رغم اهمیت فوق العاده مبارزه با اعتیاد، در این مدت در این جلسات شرکت نکرده اند در صورتی که طبق قانون ایشان ملزم و موظف به شرکت در جلسات بوده‌اند

و سوال مهم از استاندار لرستان و دیگر مدیران ارشد مجموعه های استان این است که آیا مسئله آسیب های اجتماعی محله پر حاشیه اسد آبادی کم موضوعی است که عزیزان حاضر نیستند برای آن وقت بگذارند به ویژه آنکه خروجی جلسه جذب اعتبارات و  بودجه و مشاوره های کارشناسی بزرگ و درگیری حاکمیت با موضوع است و این مسئله می تواند در کوتاه مدت و بلند مدت بر روی زندگی چند ده هزار نفر از مردم خرم آباد اثر بگذارد.

انتهای پیام/

/.انتهای پیام

1 نظر
  1. فرشید می گوید

    سلام.اقای.خبرنگاردمت.گرم.دردل.ماراگفتی.من.ازدست.معتادان.ازخرمابادمهاجرت.کردم

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند