آموزش خانه به خانه معلم لرستانی مدرسه استثنایی شرایط کرونایی
به گزارش امید لرستان؛ مهناز گودرزی معلم مدرسه استثنایی مهرورزان بروجرد در پایه دوم دبستان تدریس می کند و امسال اولین سال تدریس خود را با شیوع بیماری کرونا تجربه کرده است.
پس از شیوع کرونا و تعطیلی مدارس این خانم معلم جوان و با انگیز نتوانست دوری دانش آموزان خود را تحمل کند و در حالیکه توصیه های بهداشتی مردم را به خانهنشینی و قرنطینه اختیاری تشویق می کرد، احتمال ابتلا به این بیماری را به جان خرید و برای برقراری عدالت آموزشی، کلاس درس را به خانه دانش آموزانش برد.
این خانم معلم جوان در مدرسه استثنایی دارای ۶ دانش آموز پسر است که فقط سه نفر از آنان توانایی استفاده از فضای مجازی برای درس خواندن را دارند و چون دانش اموزان استثنایی نیاز بیشتری به ارتباط مستقیم دارند باید تدریس حضوری باشد.
این معلم جوان و با انگیزه بروجردی گفت: پس از آنکه تدریس و تکالیف ۳ دانش آموز دارای گوشی هوشمند را در نرم افزار شاد مشخص می کنم به سراغ دانش آموزانی دیگر می روم و بسته های آموزشی را در منزل به آنها داده و تکالیف و دروس لازم به آنان آموزش می دهم.
مهناز گودرزی افزود: دانش آموزان من ناشنوا، کم توان ذهنی و بیش فعال هستند و باید مدام با آنها ارتباط داشته باشم لذا تقریبا هر روز به خانه هایشان سر می زنم و تدریس می کنم.
وی با اشاره به اینکه تمام وقتم را برای تدریس این دانش آموزان گذاشته ام بیان کرد: اتاقی در خانه ام برای بچه ها آماده کرده ام و وسایل کمک آموزشی که خودم از وسایل مختلف درست کرده ام را در آن قرار داده ام و با تهیه فیلم و بسته های آموزشی در اختیار دانش آموزانم قرار می دهم.
این خانم معلم جوان گفت: من برای خدا کار می کنم و خداوند کمک می کند و در کارهایم همواره موفق هستم، دعای خیر کودکان کم توان ذهنی و ناشنوا بدرقه راهم است و امیدوارم که در این راه ثابت قدم باشم.
خانم گودرزی افزود: تمام تلاش خود را انجام می دهم تا ۶ دانش آموز خود را سال آینده در پایه سوم ابتدایی مشاهده کنم و این برای من بسیار با ارزش است.
وی اظهار داشت: هستند معلمان بسیاری که در این شرایط کرونایی تمام وقت خود را برای دانش آموزان گذاشته اند و با ایثار و فداکاری دین خود را به جامعه هدف خود ادا می کنند.
مدیر مدرسه مهر ورزان یک بروجرد گفت: خانم مهناز گودرزی معلم پایه دوم مدرسه استثنایی است و امسال اولین سال خدمت او می باشد.
حسین کاوند افزود: خانم گودرزی بسیار با انگیزه می باشد و از هر تلاشی برای تدریس دانش آموزانش دریغ نمی کند، وی با تهیه درس نامه ها و بسته های آموزشی عقب ماندگی درسی دانش آموزانش را که گوشی هوشمند ندارند جبران کرده است.
وی اظهار داشت: این خانم معلم جوان با رفتن به خانه دانش آموزانی که گوشی هوشمند ندارند به آنان درس می دهد و از هیچ تلاشی برای یادگیری دانش آموزانش خودداری نمی کند.
مدیر مدرسه مهرورزان یک بروجرد گفت: خانم معلم جوان علاو بر این یک خیر است و در جذب خیرین برای کمک به دانش آموزان بی بضاعت تلاش های فراوانی کرده است.
کاوند افزود: خانم گودرزی تاکنون بیش از ۹ میلیون ریال از کمک های خیرین و خودش به مدرسه تحویل داده تا برای دانش آموزان بی بضاعت هزینه شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا بروجرد دارای هشت مدرسه استثنایی است که دانش آموزان کم توان ذهنی، جسمی و حرکتی، چند معلولیتی، ناشنوا و نابینا و بیش فعال دراین مدارس حضور دارند.
ایرنا
/.انتهای پیام