مدیرعامل شرکت آبفا لرستان گفت:

آب خرم‌آباد جزو بهترین آب‌های کشور است!!

0

مدیرعامل شرکت آبفا لرستان گفت: شن و ماسه در آب شهر خرم‌آباد وجود ندارد.

حمیدرضا کرموند، اظهار کرد: آزمایشگاهی داریم تحت عنوان مرجع که ISOO ۱۷۰۲ را اخذ کرده است.

وی اظهار کرد: شن و ماسه در آب شهر خرم‌آباد وجود ندارد چراکه کنتور فیلتر دارد و اجازه نمی‌دهد شن و ماسه در آب باشد به عنوان مثال زمانی که آب در کتری می‌ریزید و پس از جوشاندن رسوبی از آب خارج می‌شود که به آن سختی آب (حاوی نمک‌های معدنی از قبیل ترکیبات بی‌کربنات، یون‌های کلسیم، منیزیم و غیره‌است) گفته می‌شود.

وی بیان کرد: آبی که سختی نداشته باشد مضر بوده و استاندارد سختی آب کشور بالای ۱۰۰۰ است درحالیکه آب خرم‌آباد ۴۰۰ است و جزو بهترین آب‌های کشور است.

مدیرعامل شرکت آبفا لرستان گفت: به هیچ عنوان کلر نمی‌تواند بو بدهد و هنگامیکه آب دوبار جوشیده می‌شود برای چای مقداری بدبو می‌شود.

کرموند عنوان کرد: آب وقتی که سرد شود و تحت فشار باشد انحلال هوا در آن بیشتر است و وقتی وارد لیوان می‌شود چون گرم است و می‌خواهد هوا از آن متساعد شود این آب گواراتر است.

وی با بیان اینکه یک سیستم طراحی به صورت هوشمند داریم و الان ۲۵ شیر فشارشکن شرکت آبفا از طریق کامپیوتر کنترل می‌شود، افزود: در استان فشار شبکه آب هر شهری را از طریق رایانه از مرکز استان کنترل کنیم.

مدیرعامل شرکت آبفا لرستان گفت: سیاست ما این نیست که فشار آب بالا باشد چراکه به لوله‌ها آسیب می‌زند و مصرف افزایش پیدا می‌کند؛ طبقات مسکونی دو به بعد باید حتما از پمپ و مخزن استفاده کنند.

کرموند بیان کرد: فشار را در شبکه‌ها کنترل می‌کنیم تا لوله‌ها آسیب نبینند؛ نسبت به سال گذشته این فشارها کمتر شده است.

وی در خصوص آخرین وضعیت تصفیه خانه‌های استان اظهار کرد: در همه دنیا همین تصفیه‌خانه‌های ما دارند و در این تصفیه‌خانه در حدود ۸۰۰ لیتر در ثانیه آب ذخیره می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفا لرستان گفت: در بدترین حالت ۱۸۰۰ لیتر در ثانیه آب نیاز داریم و در شرایط بدتر می‌توانیم تا هزار لیتر آب را تصفیه کنیم.

کرموند بیان کرد: اجرای خط تصفیه‌خانه شریعتی خرم‌آباد سبب می‌شود که آب جنوب شهر نیز تصفیه شود.

وی ادامه داد: بین ۷۰ تا ۸۰ درصد فاضلاب منطقه ماسور انجام شده اما مابقی آن به دلیل معارض متوقف شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا لرستان یادآور شد: برخی روستاهای استان کم کم تبدیل به شهر می‌شوند که اصلا بافت شهری ندارند و برخی از کوچه‌های آنها دو کیلومتر طول دارند و اصلا تقاطع ندارند که باید طرح هادی این روستاها را ساماندهی کنند.

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند