پنج پرده با نماینده‌ی لرستانی مجلس/ زیر عبای روحانی تا قلب فساد تاجگردون!

1

یکم: امروز 29 بهمن ماه 1394 است و کمتر از 10 روز تا انتخابات مجلس دهم فرصت باقی مانده است. گزینه‌های پیشنهادی حزب اعتدال و توسعه ایران در حوزه‌های مختلف انتخابیه در حال معرفی هستند و من به عنوان کاندیدای برگزیده حزب اعتدال و توسعه از حوزه انتخابیه‌ام معرفی شده‌ام. اگر بخواهید کمی بیشتر در مورد این حزب بدانید، جالب توجه خواهد بود که بنیانگذاران حزب اعتدال و توسعه را بشناسید؛ محمدباقر نوبخت)سخنگوی سابق دولت روحانی و رئیس فعلی سازمان برنامه و بودجه)، محمدرضا نعمت‌زاده(وزیر صنعت در  دولت اول روحانی)، اکبر ترکان(مشاور پیشین حسن روحانی)، فاطمه هاشمی رفسنجانی(فرزند هاشمی رفسنجانی)، محمود واعظی(وزیر سابق ارتباطات و سخنگوی فعلی دولت روحانی) و  سید حسین موسویان(جاسوس تیم مذاکره کننده هسته‌ای در دوران ریاست حسن روحانی).

دوم: سه سال گذشته است. تب و تاب انتخابات آتی لحظه به لحظه تقویت می‌شود. نارضایتی از دولت بالاگرفته و من نیز در شمار منتقدان دولت هستم. طرح شفافیت آراء و اموال نمایندگان به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است. من نیز مخالفتی با این طرح نداشته‌ام و در واکنش به رای تنها 52 نفر از نمایندگان به طرح شفافیت آرا در حالی که ۱۷۰ امضا برای آن جمع‌آوری شده بود، تاکید کرده‌ام: «کسانی که به دنبال فریب افکار عمومی بودند به طرح شفافیت آرا اعتقاد نداشتند». حتی با انتقاد از عدم شفافیت برخی نمایندگان، با دعوت از ایشان برای عمل به شفافیت اعلام کردم: «نمایندگانی که طرح شفافیت آرا نمایندگان را امضا کرده‌اند، بهتر است رای خود را به صورت شفاف اعلام کنند تا مشخص شود کدام نمایندگان به این طرح در مجلس رای نداده‌اند». پاسخگویی به مطالبات درست مردم حقیقتا لذت بخش و هموارکننده‌ی مسیر خدمت به مردم است…

سوم: امروز 29 بهمن‌ماه 1398 است و فقط چهار روز تا انتخابات مجلس یازدهم باقی مانده است. شور انتخاباتی به اوج خود رسیده است. احزاب سیاسی نمایندگان پیشنهادی خود در حوزه‌های مختلف را مشخص می‌کنند و من نیز به عنوان نماینده‌ی برگزیده‌ی شورای ائتلاف اصولگرایان لرستان از شهرم معرفی شده‌ام. شمیم شامه‌نواز خدمت روح آدمی را به رقص وا می‌دارد…

چهارم: به 21 خردادماه 1399 رسیده‌ایم. اعتبارنامه آقای «تاجگردون» با اخطار قانون اساسی «علیرضا زاکانی» و وارد دانستن این اخطار از سوی رئیس مجلس به کمیسیون تحقیق آمده است. من نیز بنابر انتخابات 7خردادماه سال جاری به عنوان تنها نماینده‌ی لرستانی و البته رئیس مجمع نمایندگان لرستان در این کمیسیون حضور دارم.

 از طرفی عضو کمیته ۵ نفره بررسی اعتبارنامه تاجگردون هستم که باید مدارک، مستندات و استدلال‌های معترضین و پاسخ‌های تاجگردون را بررسی کند و گزارش بررسی‌های خود را برای تصمیم‌گیری به کمیسیون تحقیق ارائه دهد و از طرفی عضو همان کمیسیون ۱۴ نفره‌ای هستم که قرار است براساس بررسی‌های کمیته ۵ نفره، در مورد تایید یا رد اعتبارنامه تاجگردون رای‌گیری کند! در واقع من بررسی‌کننده، گزارش‌دهنده، قضاوت‌کننده و رای‌دهنده در خصوص اعتبارنامه تاجگردون هستم و این تنها مختص من و سه نماینده دیگر است. فرصتی که 275 نماینده دیگر مجلس از آن محروم‌اند. بنابراین نقش من در تایید و رد اعتبارنامه تاجگردون بیش از دیگر نمایندگان مجلس و بیشتر از دیگر اعضای کمیسیون تحقیق و نتیجتا بسیار مهم و تعیین‌کننده است.

پنجم: صبح دل‌انگیز 4 تیرماه 1399 آغاز می‌شود. یک خبرنگار پارلمانی در توئیتی فاش کرده است که چه کسانی موافق و چه کسانی مخالف تایید اعتبارنامه تاجگردون بوده‌اند. اسم من نیز جزء موافقان تایید اعتبارنامه تاجگردون است!

به نام خدا، من «سید حمیدرضا کاظمی» نماینده‌ی مردم شریف پلدختر در مجلس شورای اسلامی هستم!

دوگانه‌ی «مبارزه با فساد/ مماشات مصلحت‌اندیشانه» پیش‌روی نمایندگان لرستان

پس از هفته‌ها چالش و طرح ده‌ها اتهام مستند و مستدل علیه نماینده‌ی گچساران، هفته گذشته نشست کمیسیون تحقیق در با حضور اعضای این کمیسیون و با دستور بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون برگزار شد. در این نشست اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی بررسی و پس از تبادل‌نظر و رأی‌گیری، اعتبارنامه این منتخب در کمیسیون تحقیق تأیید شد. روند تایید تاجگردون در کمیسیون تحقیق برای بخش عظیمی از نیروهای وفادار به «ارزش‌های اصیل انقلاب مانند عدالت و نفی تبعیض و مبارزه با فساد» بسیار مهم است زیرا کنش‌های پیرامون این موضوع به طرح دوگانه‌ی «مبارزه با فساد/ مماشات مصلحت‌اندیشانه» در افکار عمومی منجر شده است.

 اما برای مردم لرستان این موضوع اهمیتی دوچندان دارد. زیرا موجب روشن شدن برخی صحنه‌آرایی‌ها و یارکشی‌ها خواهد شد. مردم لرستان نه تنها در تورم سالانه و رشد تصاعدی قیمت مسکن «مفلوک‌ترین» هستند؛ بلکه در شاخص «عدالت و مبارزه با فساد» نیز اسیر نوعی از فلاکت هستند. جالب توجه است اگر بدانیم یکی از اتهامات تاجگردون، دخالت در انتصابات کلان کشوری و گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر دخالت در انتصابات مسئولین لرستانی است. از این رو رای مثبت رئیس مجمع نمایندگان لرستان به اعتبارنامه تاجگردون_این «پیام‌آور فلاکت برای لرستان»_ محل تاملات جدی‌تری خواهد بود.

نسبت تاجگردون با حاج قاسم و خط امام(ره)

همزمان با تایید اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون در کمیسیون بررسی اعتبارنامه‌ها و در آستانه رای‌گیری نهایی مجلس، وابستگان به تاجگردون تصویر لوحی که سردار ‌سلیمانی در سال۱۳۹۷ به تاجگردون داده بود را در کانال‌های خبری منتشر کرده‌اند. هزینه کردن از اعتبار حاج قاسم و مایه گذاشتن از رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی)، مرامِ مقبول انقلاب نیست؛ ارزش‌های مصرح در بیانات حضرت امام(ره)، مقام معظم رهبری و حاج قاسم، مسیر فدا شدن در راه اسلام عزیز را پیش روی ما قرار داده است و نه خرج کردن از انقلاب برای وصول به اهداف غیرمشروع.

 این خط امام نیست؛ چه تاجگردون در فضای مجازی از حاج قاسم مایه بگذارد و چه ظریف در مجلس پشت رهبری و مجاهدان مقاومت پنهان شود…

عدم شفافیت آراء خیلی هم بد نیست!

همین که عموم مردم و نخبگان وجود شفافیت در آراء و اموال نمایندگان را امری ضروری برای احیای نظارت بر مجلس می‌دانند و برخی نمایندگان مانند آقای کاظمیِ بعد انتخابات با این مطالبه‌ی کارشناسی به صراحت مخالفند(به زبان و به عمل)، خود موجب روشن شدن مرزبندی‌ها و فعل و انفعالاتی است که شاید با تصویب طرح شفافیت آراء هم محقق نشود. تحقق آمار خجالت‌آور بیکاری و فقر و مسکن و… در لرستان، فراتر از نقش‌آفرینی فعالانه کارگزاران دولت در «بی‌عملی مفرط»، متوجه نمایندگان مردم لرستان در مجلس است. مواضع نمایندگان لرستان در تایید یا رد اعتبارنامه تاجگردون می‌تواند معیار خوبی برای شناخت بیشتر نسبت آنان با فساد باشد. مردم لرستان نمایندگان صالح‌ی را انتخاب نموده‌اند و مبارزه با فساد از اهم انتظارات مردم از نمایندگان است. همراهی با فساد تاجگردون هیچ دردی از مردم لرستان دوا که نمی‌کند هیچ، زخم‌های عمیق‌تری بر جراحاتِ تنِ رنجور این خاک نیز بر جای خواهد گذاشت.

کلام آخر نیز مبنی بر غنیمت دانستن فرصت[خدمت] از امیر مومنان علیه‌السلام باشد که فرمودند: «الْفُرْصَهُ خُلْسَهٌ؛ فرصت بدون اینکه انسان اختیاری در آن داشته باشد، از بین می‌رود».

میلاد خدائی

/.انتهای پیام

1 نظر
  1. حنا می گوید

    دقیقا …. بی عملی مفرط … باید با این بی عملی ها هم برخورد بشه . اون وقت میشه گفت انقلابی عمل کردند .

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند