ضدعفونی معابر عمومی و کوچه‌های شهر کوهدشت توسط گروه‌های جهادی

0

به گزارش امید لرستان،  احسان نصیری نیا امروز جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: ۱۲ گروه از مؤسسات و گروههای جهادی که حدود ۱۵۰ نفر هستند با تشکیل یک گروه جهادی واحد، تمام معابر عمومی کوچه‌ها و شهر کوهدشت را به صورت کامل ضدعفونی کردند.

وی، بیان داشت: ۳۰۰ پکیج بهداشتی شامل الکل، مایع دستشویی و ماسک به مناطق محروم و حاشیه نشین شهر ارسال شده است.

مسئول قرارگاه جهادی بهشت امام رضا (ع) در کوهدشت با بیان اینکه حدود ۵ هزار ماسک تا روز عید توسط کارگاه‌های مجوز دار ما تهیه و توزیع شد، گفت: با توجه به کمبود پارچه و مواد مورد نیاز برای تهیه ماسک، نتوانستیم این امر را ادامه دهیم.

نصیری، تصریح کرد: بخش مرکزی و روستاهای بخش مرکزی گندزدایی و ضدعفونی شده است، شهرستان کوهدشت را برای ضدعفونی شدن به ۸ قسمت تقسیم کرده‌ایم که توسط گروه‌های جهادی و گروهای مردمی این امر صورت می‌گیرد.

وی، یادآور شد: مشکلات عمده شهرستان، کمبود ماسک و مواد ضدعفونی است.

 

منبع:مهر

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند