سفره پدری طرح نوآورانه قرارگاه مردمی امام خامنه ای در غدیر ۱۴۰۰ / اقشار نیازمند مهمان بزم حضرت علی علیه سلام در خرم آباد

0

به گزارش امید لرستان، محمد کریم خورشیدوند، ضمن گرامی‌داشت عید بزرگ غدیر، عید ولایت و امامت، اظهار کرد: خداوند را شاکرم که برخوان کرامت مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی(ع)  و ائمه اطهار علیم السلام هستیم.

 

وی با اشاره به اجرای طرح سفره پدری به همت قرارگاه مردمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) با تهیه و توزیع بیش از سه هزار پرس غذای گرم با رعایت کلیه شیوه نامه های بهداشتی و برپایی جشنی همراه با مولودی خوانی و شعر خوانی کربلایی رضا دارایی و شاعر مدافع حرم علی محمد شهرخ در روز عید غدیر برگزار گردید.

 

مسوول قرارگاه امام خامنه‌ای خرم‌آباد بیان داشت: جامعه هدف این برنامه، بخشی از مددجویان اداره کل زندان‌ها، مددجویان کمیته امداد امام خمینی( ره)، مراکز نیکوکاری، خانواده های نیازمند و عموم مردم بودند.

 

خورشیدوند با بیان اینکه این قرارگاه مردمی بعنوان تشکل شاخص استانی و از مجموعه های مطرح کشوری، از این که مورد لطف و اعتماد مردم عزیز می‌باشد بر خود می‌بالد، افزود: به نظر می رسد بعضی از دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی که وظیفه ذاتی آنها حمایت و پشتیبانی از سازمان‌های مردم‌نهاد برای فعالیت های جهادی و خدماتی به مردم می‌باشد برای رسیدن به مقاصد سیاسی، نگاه صنفی داشته و  بصورت گزینشی از امکانات بیت المال و بودجه های دولتی استفاده می‌کنند.

 

وی توزیع خدمات و پشتیبانی را عادلانه ندانست و افزود: علیرغم همه پیگیری‌ها هنوز هم مجموعه شاخص فاقد یک سانتی متر فضای فیزیکی است.

 

مسوول قرارگاه امام خامنه‌ای خرم‌آباد، اظهار داشت: مافیای قدرت بداند اگر چه این قرارگاه مردمی نمی‌خواهد و نه می‌تواند مقاصد سیاسی برخی از تشنگان قدرت را  برای رسیدن به مناصب مدیریتی بالاتر تامین نماید اما در مقابل نگاه های صنفی و گزینشی متولیان دستگاه های دولتی و حاکمیتی که وظیفه ذاتی آنها حمایت از سازمان های مردم نهاد برای ارائه خدمات جهادی به مردم می باشد به هیج وجه کوتاه نیامده و به زودی در رسانه های عمومی با مردم صحبت هایی خواهد داشت.

 

خورشیدوند تصریح کرد: به فضل الهی طی گزارش مبسوطی از فعالیت های برجسته این قرارگاه مردمی که به دفتر مقام معظم رهبری و رئیس جمهور منتخب ارائه خواهد شد این موضوع بصورت جدی پیگیری خواهد شد.

 

انتهای پیام/

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند