تمدید مهلت پرداخت وام کرونا به مشاغل

0

به گزارش امید لرستان، سید موسی خادمی، استاندار لرستان  روز شنبه در حاشیه جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا اظهار داشت: با توجه به حجم ضرر مشاغل و کسب و کار‌ها و برخی روال بانکی، تسهیلات کرونا تا پایان بهمن ماه در کشور و استان پرداخت خواهد شد.

او با تاکید بر اینکه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی همچنان لازم و واجب است ادامه داد: وضعیت ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن روند کاهشی دارد، اما باید توجه کرد که این شرایط به رفتار ما بستگی دارد.

استاندار لرستان تصریح کرد: در صورت عادی انگاری و رعایت نکردن شیوه نامه ها، برگزاری دورهمی‌ها و مراسم عمومی، دوباره به شرایط سخت و وضعیت قرمز برمی گردیم.

خادمی گفت: بهمن و اسفند برای اصناف ماه‌های مهمی از لحاظ اقتصادی و همچنین نشاط مردم در پایان سال است بنابراین در صورت رعایت نشدن شیوه نامه‌ها و بازگشت شرایط بحرانی، مشکلات بسیاری برای بازاریان و عموم مردم ایجاد خواهد شد.

استاندار لرستان تاکید کرد: اگرچه وضعیت شیوع کرونا در استان بهتر شده است، اما همچنان در شرایط سخت کرونایی هستیم و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی همانند قبل ضروری است.

تا ۱۱ دی ماه ابتلای قطعی ۶۰ هزار و ۸۲۲ شهروند لرستانی به کرونا تایید شده است که از این تعداد یکهزار و ۲۹۰ نفر جان باخته اند و استان هم اکنون در شرایط زرد قرار دارد.

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند