ارزش سهام عدالت لرستانی‌ها بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان است/ سهام دولت با تخفیف ۲۰ درصد به مردم واگذار می‌شود

0

به گزارش امید لرستان؛ حسین امینی خواه با اشاره دستور  مقام معظم رهبری در موافقت با آزادسازی سهام عدالت اظهار داشت: در استان لرستان یک میلیون و 561 هزار و 853 نفر با ارزش بیش از 12 هزار میلیارد تومان دارای سهام عدالت هستند.

وی با بیان اینکه برای آزاد سازی سهام عدالت دو روش مستقیم و غیرمستقیم پیش بینی شده است افزود: در روش سهام داری مستقیم افراد خودشان می‌توانند سهامشان را خرید و فروش کنند که توصیه می‌شود افرادی که سواد معاملات بورسی ندارند این روش را انتخاب نکنند چون سهام عدالت هر فرد در 36 شرکت بورسی و 14 شرکت غیر بورسی تقسیم شده است  و تجمیع سهام از 50 شرکت  برای افراد غیر حرفه‌ای مشکل است.

رئیس کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت لرستان عنوان کرد: به طور یقین شورای عالی بورس طی روزهای آتی برای اینکه ارزش سهام مردم سقوط نکند محدودیت‌های زمانی و مقداری را اعلام خواهند کرد که افرادی نیز که روش مستقیم آزاد سازی سهام را انتخاب کنند نمی‌توانند کل سهامشان را بفروشند و این محدودیت‌های اعلام شده مانع خواهد شد.

وی با اشاره به روش غیر مستقیم سازی سهام عدالت بیان کرد: در روش غیرمستقیم علاوه بر سهام در 50 شرکت بورسی و غیر بورسی در شرکت سرمایه‌گذاری استان نیز به مردم تعلق می‌گیرد و خدمات ویژه‌ای از جمله مشاوره رایگان جهت توانمند کردن آنها برای انجام معاملات بورسی دیگر  به افرادی که سهام داری غیرمستقیم را انتخاب کنند داده می‌شود و همچنین در روش غیر مستقیم فرد هیج محدودیتی برای فروش سهام ندارد و تفاوتش با فروش مستقیم این است که در روش غیر مستقیم افراد تقاضای فروش سهام می‌دهند و صندوق سرمایه گذاری استان سهام را برایشان می‌فروشد.

امینی خواه گفت: سهامی که از روش غیرمستقیم در صندوق سرمایه گذاری باشد چون تجمیعی است می‌تواند در مدیریت شرکت‌های سرمایه پذیر نقش داشته و بر کارخانه‌هایی که سهام عدالت دارند نظارت کنند ولی در سهام‌داری مستقیم چون سهام‌ها خیلی خرد شده و نمی‌توانند کرسی برای نظارت بر سهام خود داشته باشند.

وی در رابطه با فروش سهام از طرف مردم و گرفتن پول نقد  تصریح کرد: چنانچه تعداد تقاضای فروش سهام بالا برود ارزش سهام دیگران سقوط می‌کند به طور یقین تا زمانی که فرهنگ سهام‌داری برای مردم جا بیفتد و اطلاعات بورسی آنها بیشتر شود به طور یقین موانعی که به نفع مردم است  برای فروش تمام سهام از طرف شورای عالی بورس ایجاد خواهد شد.

رئیس کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت لرستان خاطرنشان کرد: یکی از امتیازاتی که دولت برای صندوق‌های سرمایه گذاری استان در نظر گرفته شده طرح‌ها و پروژه‌های ملی سود ده را به استان ها بدهند که علاوه بر سود سهام عدالت سودی بابت این سرمایه گذاری‌ها عاید مردم می‌شود و از طرفی در بحث اشتغالزایی پروژه‌های جدیدی که در استان ایجاد شود اولویت با افرادی است که سهامشان را به صورت غیرمستقیم در صندوق سرمایه گذاری استان می‌خواهند اداره کنند.

وی اظهار داشت: مردم مراقب باشند دفاتر پیشخوان و کافی نت‌ها مبالغ هنگفتی بابت زدن تیک سرمایه گذاری مستقیم و غیر مستقیم از آنها نگیرند و افرادی که می‌خواهند روش سهام داری غیر مستقیم را انتخاب کنند بدون مراجعه به دفاتر پیشخوان و کافی نت این گزینه برای آنها اعمال خواهد شد.

سهام دولت با تخفیف ۲۰ درصد به مردم واگذار می‌شود

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان با اشاره به واگذاری سهام دولت به مردم گفت: واگذاری سهام دولت از طریق پذیره‏‌نویسی واحدهای سرمایه‏‌گذاری صندوق «سرمایه‌‏‌گذاری قابل معامله یکم» انجام می‌شود.

ماندگار مرادی‌فر با اشاره به سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی و سیاست‌های دولت مبنی بر رهایی از تصدی‌گری سهام اظهار داشت: وزارت امور اقتصادی و دارایی به نمایندگی از دولت قصد دارد باقیمانده سهام خود در شرکت‌های دولتی، بانک‌های ملت، تجارت، صادرات ایران و بیمه‏‌های البرز و اتکایی امین را به عموم مردم واگذار کند.

وی افزود: واگذاری سهام دولت از  چهاردهم تا سی‌ام اردیبهشت ماه از طریق پذیره‏ نویسی واحدهای سرمایه‏‌گذاری صندوق «سرمایه‌‏‌گذاری قابل معامله یکم» انجام خواهد شد و فرصت بی‏‌نظیری برای ورود آحاد جامعه به سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های معتبری است که دولت با هدف مردمی‌کردن اقتصاد و امکان دسترسی آحاد مردم کشور به بازار سرمایه و انتفاع از رشد این بازار  قصد انجام آن را دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان لرستان با اشاره به میزان واگذاری سهام دولت به مردم عنوان کرد: سقف سرمایه‌گذاری برای هر شخص با کد ملی، بیست میلیون‌ریال با 20 درصد تخفیف تعیین شده و جهت پذیره‌نویسی دریافت سهام دولت محدودیت سنی برای متقاضیان وجود ندارد.

وی بیان کرد: پذیره‏‌نویسی واحدهای سرمایه‏ گذاری موضوع این دستورالعمل صرفاً شامل اشخاص حقیقی ایرانی بوده و اشخاص حقوقی نمی‌توانند در پذیره‏‌نویسی شرکت کنند و استفاده از حساب آن‌‏ها برای پرداخت وجوه امکان‏‌پذیر نیست و همچنین پذیره‏‌نویسی واحدهای سرمایه‌‌‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله یکم برای اشخاص دارای کد معاملاتی (کد بورسی) از طریق کارگزاری‏‌های بورس و سامانه‌‌های آنلاین معاملاتی، درگاه‌‏های غیر حضوری و حضوری و بانک‏‌های منتخب و برای اشخاص فاقد کد معاملاتی (کد بورسی)، از طریق درگاه‏‌های غیر حضوری و حضوری بانک‌‏های منتخب امکان پذیر است.

مرادی‌فر گفت: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، هموطنان جز در موارد ضروری از مراجعه حضوری به شعب بانک‌ها و کارگزاری‌ها جداً پرهیز کرده و پذیره نویسی را از طریق مراجعه غیرحضوری به کارگزاری‌ها و سامانه‌های آنلاین معاملاتی و همچنین  درگاه‌های غیرحضوری بانک‌ها انجام دهند.

وی تصریح کرد: متقاضیان دارای حساب در هریک از بانک‏‌های منتخب می‌‏توانند از طریق مراجعه به درگاه‏‌های غیرحضوری و حضوری که توسط بانک‏‌های مربوطه اطلاع‌رسانی خواهد شد و با ورود  اطلاعات مورد نیاز، نسبت به پذیره‏‌نویسی واحدهای سرمایه‌‌گذاری اقدام کنند ولی چنانچه متقاضی به درگاه‌های غیرحضوری و حضوری بانک منتخبی که در آن بانک فاقد حساب است مراجعه کنند، بانک‌ها مکلف به پذیرش وی و دریافت اطلاعات مطابق بند(8) این دستورالعمل هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان لرستان خاطرنشان کرد: داشتن کد معاملاتی (کد بورسی) برای پذیره‏‌نویسی الزامی نیست بر‌همین اساس متقاضیان می‌‌توانند به تدریج طی ماه‌‌های آینده و در فرصت مناسب نسبت به ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد معاملاتی (کد بورسی) مطابق رویه‌ های شرکت سپرده‌ گذاری مرکزی و تسویه وجوه اقدام کنند.

 

تسنیم

/.انتهای پیام

نظر شما چیه؟

تذكر: نظرات حاوی توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمی شوند