به گزارش امید لرستان، مجتبی محمدی سرپرست جمعیت هلال احمر خرم آباد گفت: حدود ساعت ۸ صبح در تماسی با مرکز مراقبت های جمعیت هلال احمر خرم آباد از انفجار مهیبی در منطقه کوی آبشار اطلاع یافتیم.
وی افزود: پس از اطلاع از وقوع حادثه ۵ تیم امدادی ، واکنش سریع و گروه آنست به منطقه اعزام شدند.
محمدی با اشاره به ابعاد حادثه گفت: بررسی های لازم با همکاری آتش نشانی انجام و آوار برداری محل حادثه شروع شده است.
سرپرست جمعیت هلال احمر خرم آباد خاطرنشان کرد: تعداد مجروحین این حادثه ۱۲ نفر بود که ۳ نفر از آنها بصورت سرپایی مداوا و ۹ نفر دیگر به بیمارستان منتقل شدند که حال ۲ تن از آنها وخیم اعلام شده است. متاسفانه ۲ جسد نیز کشف شده که به سردخانه شهرداری منتقل شده است.
وی با اشاره به میزان خسارات افزود: دلیل انفجار مشخص نیست و باید کارگروهی متشکل از نیروی انتظامی، آتش نشانی و… پیگیری های لازم را پیرامون دلایل انفجار انجام دهند اما خسارت زیادی به منازل اطراف وارد شده و تعداد زیادی از وسایل نقلیه نیز آسیب دیدهاند.