به گزارش امید لرستان، محمد ثمینی امروز در جلسه مجازی ستاد ساماندهی امور جوانان با انتقاد از کم توجهی مسئولان لرستان نسبت به ساماندهی امور جوانان اظهار کرد: رهبری انقلاب در بیانیه گام دوم اهمیت و توجه به قشر جوان را مد نظر قرار داده و تأکید فراوانی بر واگذاری امورات به جوانان کرده است.
وی با اشاره به این که باید طبق تاکیدات رهبری انقلاب کارها به جوانان محول شوند، افزود: باید برای جوانان اهمیت ویژهای قائل شویم و بتوانیم تمهیدات اثر بخشی را در این حوزه وضع کنیم.
ثمینی بیان کرد: مدیران باید امورات را رصد و به دنبال پشرفت و رفع مشکلات باشند و اگر در این حوزه مسائل و مشکلاتی دارند آن را گزارش کنند.
در سیستم اداری این بدترین مدل است
معاون سیاسی، امنیتی استاندار لرستان تصریح کرد: ارائه گزارش مدیران باید برای مردم قابل لمس باشد و از سویی جوانان این احساس را داشته باشند که توسط مسئولین مورد پذیرش قرار گرفتهاند.
وی بیان کرد: در سیستم اداری این بدترین مدل است که باید دبیرخانه امور جوانان پیگیری مصوبات حتی تا سطح کارشناس در ادارات باشد که وظایف خود را انجام دهند و گزارشات را ارسال نمایند.
ثمینی با گلهمندی از کم توجهی حضور مدیران در جلسه مجازی ستاد ساماندهی امور جوانان افزود: در جلسه مجازی امروز عمدتاً مدیران با درجه اهمیت بسیار پایینی حضور داشتند که یکی با موبایل حضور داشت و دیگری نامه های ادارای را انجام میداد.
ظرفیتهای اشتغالزای استان خیلی توسعه یافته نیستند
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان با بیان گله مندی جوانان از بی اعتنایی مدیران، گفت: مسئولان استان، نیاز است بیشتر وقت بگذارند و با درجه اهمیت بالایی جوانان و دغدغه های آنان را نگاه کنند.
وی اظهار کرد: ظرفیتهای اشتغالزای استان خیلی توسعه یافته نیستند و بانکها نیز در انجام فعالیتهای خود کوتاهی میکنند و نمیتوانند حتی اعتبارات ویژه جوانان را جذب کنند.
ثمینی با تاکید بر این که بحث زندگی و آینده جوانان در میان است، تصریح کرد: کارها دل بخواهی نیستند که برخی از مدیران بخواهند یا نخواهند انجام دهند و اگر پاسخ مطالبات و مصوبات را ندهند در انجام مسئولیت خود کوتاهی قلمداد خواهد شد.
حضور بیش از ۸ هزار جوان در صف دریافت وام ازدواج
در ابتدای این جلسه معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان لرستان، با ارائه گزارش از فعالیت های انجام شده در این اداره گفت: یکی از برنامه های آتی ما توجه به جوانان انجام برنامه های فرهنگی در این حوزه است که برای دستگاه های عضو ستاد مصوباتی نیز در نظر گرفته شده است.
فرهاد دیناروند با انتقاد از عملکرد برخی از بانکهای لرستان در پرداخت وام ازدواج به جوانان، بیان کرد: الان ۸ هزار ۱۶۹ نفر از جوانان ما در صف دریافت وام ازدواج هستند که انتظار داریم بانک های عامل در این زمینه به وظایف خود عمل کنند.
وی افزود: بانکهای، سپه، ملت و قرض الحسنه مهر ایران در وضعیت مطلوبی در حوزه پرداخت وام ازدواج با توجه به منابعی که دارند نیستند که انتظار داریم بیش از گذشته اهتمام داشته باشند.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان لرستان تصریح کرد: دربین بانک های لرستان، بانک ملی به میزان ۳۰درصد کل پرداختی های وام ازدواج در استان را انجام داده که در صدر بانکهای استان قرار دارد.